Externalizare si mentenanta / Outsourcing IT

Fie ca esti startup, fie ca esti o companie mare, ai nevoie de statii de lucru si pe langa acestea o persoana dedicata mentenantei lor. Noi iti oferim serviciul de externalizare IT.

Gazduire, creare site & Webdesign

Fie ca doresti un site de prezentare sau un magazin online si nu ai cunostintele necesare pentru a-l crea, sau nu ai timp suficient, suntem la dispozitia ta. Site-ul tau va arata asa cum ti-l doreai.

SEO - Search Engine Optimization

Vrei ca site-ul tau sa apara in motoarele de cautare? Ai nevoie de un specialist. Prin solutiile noastre tehnice, iti vom optimiza si indexa profesional site-ul astfel incat sa fie printre primele pozitii.

CyberSecurity

Cel mai bine este sa evitam un eventual atac cibernetic. Acesta conduce la pierderea datelor si la imposibilitatea de a le recupera. Solutia este sa ne ocupam noi de siguranta datelor tale din companie.

Solutii Back-up & Cloud

Stim cat de importante sunt datele in ziua de astazi. Fie ca se defecteaza sistemul de calcul, fie ca ai fost atacat cibernetic, recomandam sa avem back-up al datelor regulat.

Achizitii/Inchirieri sisteme

Esti la inceput de drum si nu ai bugetul sau timpul necesar in a achizitiona echipamentele IT? La noi beneficiezi de consultanta si livrarea echipamentelor GRATUIT.

Servicii IT la domiciliu sau la sediul companiei tale

Venim acasa la tine sau la sediul companiei tale.

DIAGNOSTICARE GRATUITA
La doua interventii efectuate, a 3a este gratuita