Despre noi

Echipa noastra din cadrul Safety Giga Solution formata din membri dornici si harnici cu peste 12 ani de experienta in domeniul IT este gata sa te ajute in orice problema sau dificultate pe care o intampini. Conform uzuantelor din domeniul IT, “best effort” sunt cuvintele care ne descriu pentru a fi pregatiti sa te intampinam.

In portofoliul nostru sunt prezenti clienti atat din Romania, cat si din diferite colturi ale lumii.

Stim cat de importanta este partea financiara in ziua de astazi, asa ca nu ne place sa supraevaluam pretul serviciilor, astfel incat sa oferim costuri clare clientilor pe care ii avem si pe care ii vom avea.

Despre serviciile noastre

Safety Giga Solution ofera o gama complexa de servicii IT asupra clientului.
De ce o gama complexa?
Clientului ii este accesibil sa apeleze la noi din simplul fapt ca beneficiaza incepand de la abonamente de externalizare si mentenanta IT pana la optimizare continut (seo) pentru site-ul sau.

Printre serviciile oferite se enumera:

  • externalizare si mentenanta IT
  • consultanta IT
  • webdesign
  • cablare structurata
  • solutii back-up & cloud, etc.

Serviciile sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice din urmatoarele judete: Bucuresti, Ilfov, Bacau, Neamt

De ce noi?

Safety Giga Solution este o companie bine focusata pe nevoile clientului, avand intotdeauna knowledge-ul necesar pentru solutionarea problemelor din cadrul companiei tale.

Pe langa serviciile de calitate oferite, ti se vor oferi costuri clare si exacte asupra serviciilor oferite companiei tale.

Ai nevoie de o informatie?
Nu ezita sa ne scrii.

 

Trimite

facebook-2661207_960_720
LinkedIn

Clienti fericiti

>75

Experienta

+12 ani

Timp de actionare

1-4 h

Echipa

>10